De juiste soort bedrijfshal voor u

Soorten bedrijfshallen

Er zijn verschillende soorten bedrijfshallen, samen met u bepalen we de voor u best passende, goedkoopste en praktische oplossing. Van praktische opslagloods tot gecombineerde kantoor- en bedrijfsruimte helpt van den Berg u aan het juist advies. Denk hierbij aan duurzame oplossingen, energiebesparende maatregelen en de juiste constructie. In de basis zijn er twee soorten bedrijfshallen, een platdakhal-model en puntdakhal. Meer weten over de verschillende soorten bedrijfshallen?

Offerte aanvragen            Over ons  

Bedrijfshal met zadeldak

De zadeldakhal heeft een rechte wanden met een puntdak. Het is een industriële hal met een hellende daklijn zoals wij dat noemen. De puntdakhal of zadeldakhal wordt vaak gebouwd en gebruikt als opslaghal, productieruimte of bedrijfspand (met kantoorruimte). Met dakkapellen kan er ook een praktische kantoorruimte boven de bedrijfsruimte gerealiseerd worden.

Offerte aanvragen                          Referentie's   

Bedrijfshal met plat dak

De orionhal heeft vaak een moderne strakke uitstraling door zijn rechthoekige of vierkante vorm. De rechthoekige en vierkante vorm van de bedrijfshal zorgt voor zeer efficient gebruik van de ruimte. Magazijnen, opslaghallen en productiehallen zijn in allerlei variaties daarin onder te brengen. Daarmee is het ook wel toekomstbestendig wanneer er van gebruiker gewisseld gaat worden.

Offerte aanvragen                          Referentie's 

Staalbouw bedrijfshal

Of het nu gaat om een stalen loods of een bedrijfshal, wij zijn dé specialisten voor staalconstructie hallenbouw. Dat betekent dat uw wensen worden uitgewerkt tot de stalen loods die daarbij passend is. Een grote loods of kleinere bedrijfshal het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

  • kortere bouwtijd
  • hergebruik mogelijk
  • goedkoper in prijs

Over staalbouw

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer