Over ons

Specialisten bedrijfshalbouw

Van Den Berg Bedrijfshallen is dé bouwspecialist in bedrijfshallen. Een nieuwe bedrijfshal bouwen is een behoorlijke stap en investering, voor u belangrijk om een gespecialiseerde bouwpartner te zoeken. Met onze jarenlange ervaring begeleiden wij u vanaf het eerste ontwerp tot en met oplevering van uw bedrijfshal. Benieuwd wie wij zijn en hoe wij werken? 

Contact            Offerte bedrijfshal  

Werkwijze

Voor het realiseren van een bedrijfshal maken wij vooraf graag heldere afspraken om verrassingen achteraf voor te zijn. Na het offertetraject stemmen we een duidelijke planning met u af, zo hebt u duidelijkheid. Vóór, tijdens en bij afronding van de bouw hebt u één vast aanspreekpunt, korte lijnen zijn ons uitgangspunt. We werken met vakkundig en ervaren personeel, deskundige vakmensen voor de juiste kwaliteit. Zo werken wij voor een tevreden klant en een hoogwaardige bouwkwaliteit. 

Duurzaam bouwen

Wij bouwen duurzaam en kunnen ook adviseren welke besparende maatregelen er genomen kunnen worden om de bedrijfshal neer te zetten. Op onze website vind voorbeelden en mogelijkheden om een bedrijfshal te bouwen. De duurzame oplossingen lopen uiteen van gebouw gebonden afwerking (isolatie, hergebruik van bouwmaterialen, geïsoleerde beglazing en kierdicht om warmte of energie lekken te voorkomen) tot de positionering van de bedrijfshal en de routing in het pand. Een staalconstructie en het gebruik van sandwichpanelen zijn duurzaam vanwege het kunnen demonteren en hergebruiken.

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Lees meer